NAME

Question types


Start with


Question limit

of 23 available terms

Print test

23 Multiple choice questions

  1. seneng
  2. papat
  3. larang
  4. buku
  5. banget
  6. gedhe
  7. mobil
  8. bali
  9. prenah
  10. omah
  11. ora
  12. ngono
  13. meja
  14. anu
  15. neng ngendi
  16. rame
  17. nem
  18. cilik
  19. lima
  20. enak
  21. manggon
  22. apik
  23. iya